Våra tjänster

Brandlarm

Har du behov av ett utrymningslarm eller brandlarm? Vi installerar små enkla anläggningar till stora komplexa anläggningar. Vi har ett tätt samarbete med Consilium Väst AB som är en av världens ledande brandlarmsleverantörer.

Bokningssystem

Med ett bokningssystem för fastighetens gemensamhetslokaler som tvättstuga, bastu eller samlingslokaler undviker man problem med skadegörelse, orättvisor eller stölder. Man skapar också en tryggare miljö då det bara är den som bokat som har tillgång till lokalen. Möjlighet till bokning via bokningstavla ,webbläsare eller app i mobiltelefonen.
Länk till bokningen>>

Dörrautomatik

Vi löser kompletta installationer med dörrautomatiker, detta innebär en enda installatör för att få ihop en komplett dörrmiljö med dörrautomatik, lås, passagesystem, inbrottslarm och brandlarmsstyrningar. Vi erbjuder ett brett sortiment från marknadens ledande automatikleverantörer.

Hosting – Nyhet

Med Hostingavtal slipper ni dyra investeringar i servrar och datahårdvara.
Ni spar även tid då vi kan hjälpa er med både teknikhantering och administrering.
Kontakta oss redan idag för att skräddarsy en lösning efter just era behov.  

Kameraövervakning

Vi monterar övervakningssystem som är anpassat efter erat behov, oavsett storlek på anläggningen. Se din övervakningsbild vart du än befinner dig på din smartphone eller surfplatta.

Kodlås

Har du problem med nycklar på drift? Slipp nycklar och förenkla din vardag med ett kodlås. Enkel användning och lätt att byta kod.

Inbrottslarm

Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB är en godkänd leverantör av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering i larmklass 1 & 2. Tillsammans går vi igenom dina önskemål för att hitta den lösning som är bäst för din verksamhet och uppfyller samtliga villkor och krav. Oavsett viken typ av larmlösning du har behov av kan vi oftast hjälpa dig.

Vi är en installatör som inte är beroende av en speciell leverantör och inte heller bundna till ett visst fabrikat därför kan vi alltid vara flexibla och fritt välja produkt efter just Dina behov. Vi har ett nära samarbete med ledande leverantörer av säkerhetsutrustning. För att säkerställa driften på Din anläggning använder vi alltid godkänt och väl beprövat material.

Porttelefon

Vi monterar allt från enstaka dörrmiljöer till stora fastighetssystem med porttelefoner och bokningssystem som t ex bokning för din tvättstuga/fritidslokal.

Passagesystem

Ett komplett system där man dels styr tillträdet vid dörrar med kort eller kod, och dels registrerar  när och vem som har passerat en dörr.  Lämpligt inom företag och förvaltningar. Systemen går att integrera med inbrottslarm för enkel manövrering.

Utbildning

Användarutbildning i dem flesta säkerhetssystem på marknaden, kontakta oss så skräddarsyr vi utbildning efter era behov.

Informationsfilmer

Besök sidan för informationsfilmer

Lås & mekanisk säkerhet

Vi har ett fördjupat och nära samarbete med Vadsbolås AB för att kunna erbjuda totala säkerhetslösningar inom både elektronik och mekanik. Vadsbolås AB  levererar allt inom mekaniskt säkerhet till företag, kommuner, myndigheter och bostäder i Skaraborg. Besök Vadsbolås hemsida för mer information.
vadsbo_logga


RCO Kodlås

RCO Kodlås

Brandlarmscentral

Brandlarmscentral

Dörrstängare

Dörrstängare

Kamera

Kamera

Det kompletta larmet

Det kompletta larmet

Kortläsare Pando

Kortläsare Pando

Passagesystem

Passagesystem